Themabeeld. 

Themabeeld. © rr

Dronken bestuurders maken brokken

Hoboken, Ekeren -

Een bestuurder raakte maandagmiddag licht gewond bij een aanrijding op de Broydenborglaan in Hoboken. De dame die het ongeval veroorzaakte bleek dronken te rijden met de gsm achter het stuur. Ook zondagavond berokkende een dronken bestuurder zware schade in Ekeren.

nelo

“De dame reed maandagmiddag, met de gsm in de hand,op de Broydenborglaan”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. “Onverwacht maakte ze een beweging naar links tijdens het kruisen van een tegenligger.” De vrouw reed in op de tegenpartij. Beide wagens schade opliepen.

De dame (36) legde een positieve ademtest af, haar rijbewijs werd meteen ingetrokken voor 15 dagen. Haar wagen moest getakeld worden. De bestuurder van de andere wagen liep lichte verwondingen op aan de schouder.

Zwaar beschadigde wagen

Op zondagavond raakte een wagen zwaar beschadigd in Ekeren. De bestuurder (29) verloor al rijdend op Schoonbroek de controle over het stuur en vloog uit de bocht. De wagen raakte hierbij een geparkeerde aanhangwagen en belandde op de opritten van twee woningen.

“Vermoedelijk ging het voertuig zelf over de kop, gezien de schade. Het was geladen met zware balken, waarvan een deel over het wegdek verspreid lag”, aldus Migom. Ook deze bestuurder legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd ingetrokken. Het zwaar beschadigde voertuig moest getakeld worden.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio