© rr

Vijf ondernemingen gaan op de fles

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen afdeling Turnhout heeft dinsdag de eerste vijf faillissementen van 2022 uitgesproken. Zo werd de vof La Vinci, een herberg aan de Vaartstraat in Geel, na dagvaarding bankroet verklaard. Tom Vandecruys treedt op als curator.

Dezelfde advocaat is ook de curator van Filtrans. Deze onderneming verzorgde goederenvervoer over de weg. De zetel was gevestigd aan Rauwelkoven in Geel. Het faillissement werd uitgesproken na dagvaarding.

Aan de Sint-Jobsstraat in Herentals is het reisbureau bvba XXXX Travel failliet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curatoren zijn Johan Van Cauwenbergh en Michiel Roets.

Ludwig Peeters en Bart Mannaert treden als curatoren op in het faillissement van Jozef Boeckx. De man werkte aan Gerheiden in Olen en tekende voor de ontwikkeling van bouwprojecten. Het faillissement volgde na dagvaarding.

Ten slotte werd ook Jonas Smets, Echelpoel in Bouwel (Grobbendonk), gedagvaard. De betrokkene verzorgde catering. De zaak is in handen van curator Steven Heylen. (mph)

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio