©  Beste Kijkers

Nathalie Meskens ging door lastige periode na tweede bevalling: “Ik was even niet de jolige Nathalie”

In september beviel Nathalie Meskens van Loé, haar tweede kindje met partner Nadim. Met een pasgeboren baby en een kindje van 1 jaar in huis wordt het weleens zwaar, zeker als je herstelt van een operatie. “Nadim moest drie pampers verversen: die van Loé, die van Lima én die van mij”, vertelt de presentatrice in Story.

ED

Loé kwam net als Lima met een keizersnede ter wereld, vertelt Meskens. Maar het bleef deze keer niet bij die ene ingreep. Er traden complicaties op. “Twee weken na de bevalling - wat eigenlijk een heel zware operatie was - ben ik opnieuw onder het mes gegaan en werd datzelfde litteken opnieuw opengehaald. Ik moest dus weer van nul beginnen. Dat was echt geen toffe periode. Ik had heel veel pijn en kon Lima niet knuffelen omdat ik me amper kon bewegen en zij zeker niet op mijn litteken mocht steunen of trappen.”

Nadim, de partner van de presentatrice, moest plots voor drie personen zorgen. “Dat was echt heel heftig! Maar die heeft dat keigoed gedaan. Nadim doet sowieso al heel veel in huis, en dit kwam er nog eens allemaal bovenop.” Die periode was een relatietest voor het koppel, maar ze kwamen er goed uit. “Als je spreekt van een relatie die onder druk komt te staan: daar heb je een goed voorbeeld. Ik was niet de meest gezellige, ik had even geen energie om de jolige Nathalie uit te hangen. Maar als dat oké is en je ongeschonden uit zo’n lastige periode komt, dan is dat prachtig.”

LEES OOK. Nathalie Meskens geeft droomjob op tropisch eiland weg in nieuw programma