©  foto: Anneke Janssen

Alweer nieuwe liefde voor André Hazes: “Ze was een goede vriendin van Sarah”

André Hazes (27) neemt een pauze op werkvlak, maar op liefdesvlak lijkt hij allesbehalve uitgebrand. De Nederlander had nog maar net alle foto’s van Sarah Van Soelen verwijderd van Instagram, of er gingen al geruchten rond over een nieuwe vlam. Wat het extra pijnlijk maakt, is dat die nieuwe liefde een vriendin is van Van Soelen. Dat schrijft Dag Allemaal.

ED

Anne Rose Zonneveld is een 27-jarige sales manager uit Vinkeveen, waar André oorspronkelijk vandaan komt. De twee zaten samen op de middelbare school, en toen zou er ook al sprake geweest zijn van romantiek. Volgens Yvonne Coldweijer, een Nederlandse vlogster die erom bekendstaat alles te weten over het leven van BN’ers, zou het vuur van vroeger opnieuw aangewakkerd zijn. Later werd het nieuws bevestigd: sinds de kerstperiode zijn de twee samen.

Begin december maakte Sarah Van Soelen, de vorige vriendin van Hazes, nog bekend dat zij en de zanger een pauze namen van hun relatie. Een week later verdwenen alle foto’s van het koppel van Hazes’ Instagram en leek het sprookje definitief over. Even leek het erop dat André alweer zou terugkeren naar Monique, de moeder van zijn zoon André Jr., maar nu gaat hij toch verder. Sarahs stiefvader vertelt in Dag Allemaal dat het heel goed gaat met Sarah, maar dat Andrés nieuwe relatie voor een wrang gevoel zorgt. “Die dame met wie André nu optrekt, dat was een goeie vriendin van Sarah. Dan weet je genoeg, nee?”

Anne Rose met Rachel Hazes. 

Anne Rose met Rachel Hazes. ©  Instagram

De vraag is of dit voor Hazes de zoveelste kortstondige relatie is na de breuk met Monique. Hij was in 2020 enkele maanden samen met presentatrice Bridget Maasland, met wie hij zich verloofde, ging terug naar Monique en begon na een nieuwe breuk iets met Sarah Van Soelen. Volgens insiders zou het met Anne Rose echter anders kunnen zijn, aangezien ze elkaar van vroeger kennen, zij duidelijk niet op zoek is naar media-aandacht of volgers en ze zelf een mooie carrière heeft als salesmanager voor de Amsterdamse horecazaak Mama Kelly. Bovendien is ze al binnen bij de familie: Anne Rose kan het goed vinden met Rachel, Andrés moeder.

LEES OOK: