Na schaarsteweek, is het survivalweek in ‘Big Brother’: iedereen is genomineerd

Een nieuwe week is van start gegaan in het Big Brother-huis, en die krijgt opnieuw een thema. Big Brother kondigde vanmorgen vroeg aan dat het een survivalweek wordt en dat iedereen genomineerd is.

ED

Verder geeft Play4 nog geen informatie. Al doet het gouden ticket in de video vermoeden dat de bewoners een vrijstelling kunnen verdienen. Op de livestream was zondagochtend te horen - want de livestreamkijker mocht niet meekijken - dat er een spel gespeeld werd. Het lijkt erop dat dus niet iedereen het huis uit gestemd zal kunnen worden, maar alleen diegenen die deze week geen spel weten te winnen.

Zaterdagavond verliet een eerste bewoner het huis. De 28-jarige Sercan kreeg minder stemmen dan Antwerpenaar Kristof en moest vertrekken. Zo kwam er een einde aan de eerste week, die vooral gekenmerkt werd door schaarste. De bewoners moesten het met weinig voedingsmiddelen, een beperkte hoeveelheid warm water en zonder koffers stellen. Enkel bewoners Peter en Grace, die als eersten het huis betraden, kregen hun koffer.

LEES OOK. Eerste bewoner weggestemd uit ‘Big Brother’: “Misschien heb ik me te snel opengesteld”