The Weeknd lijkt romance met Angelina Jolie te bevestigen op nieuw album: “Mijn meisje is een filmster”

De geruchten over een romance tussen Angelina Jolie (46) en Abel Tesfaye (31), beter gekend als The Weeknd, begonnen al in de zomer van 2021. De twee bevestigden nooit dat ze aan het daten zijn, maar op zijn nieuw album geeft de zanger toch enkele duidelijke hints.

ED

Vrijdag bracht The Weeknd Dawn FM uit, zijn eerste album sinds twee jaar. Voor de cover werd de 31-jarige zanger getransformeerd tot oude man.

 

Maar het zijn vooral de lyrics van enkele songs die de aandacht trekken van fans. In Here We Go...Again zingt Abel het volgende: “My new girl, she a moviestar”, ofwel “Mijn nieuw meisje is een filmster”. In Starry Eyes zingt hij dat hij zijn geliefde vroeger alleen maar in zijn dromen ontmoette, toen hij “jong was en alleen op de wereld”. Er is een groot leeftijdsverschil tussen Angelina en The Weeknd, wat betekent dat hij haar waarschijnlijk al kende als filmster toen hij jong was. Toen was zij nog onbereikbaar voor hem.

Een andere songtekst in datzelfde lied lijkt te verwijzen naar het liefdesleven van Jolie. “Je bent verslagen, baby. Gebroken, gekwetst, aan het afzien door een gebroken ziel. Ik kan er zijn tot je weer heel bent. Je bent al zo lang niet aangeraakt door een man. Want de laatste keer was veel te hard.” Fans vermoeden dat deze tekst over Angelina’s scheiding van Brad Pitt gaat, die niet bepaald vriendschappelijk was. Sinds die breuk, die al dateert van 2016, werd Jolie amper aan andere mannen gelinkt, tot nu.

LEES OOK. Vechtscheiding Brad Pitt en Angelina Jolie steeds harder: ook oudste zoon keert zich tegen zijn vader

De geruchten over The Weeknd en Angelina Jolie begonnen toen ze in juni samen uit eten gingen in Los Angeles. Twee weken later gingen ze samen naar een concert, en in september werden ze opnieuw samen gezien in hetzelfde restaurant in L.A.. Insiders vertelden toen dat de twee beweerden gewoon vrienden te zijn, maar dat er meer aan de hand is.

De zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij al jaren een boontje heeft voor de ex van Brad Pitt heeft. In zijn hit uit 2016 Party Monster, zong hij al over Angelina. In datzelfde lied zong hij over Selena Gomez, met wie hij later zou daten.

Vastgoed

Jobs in de regio