©  Dick Demey

Coronagolf in 1A gaat verder met uitbraak bij STVV: dertien coronabesmettingen

Voetbalclub Sint-Truiden is getroffen door een golf van coronabesmettingen. Op de clubwebsite bevestigen de Limburgers zaterdag dat in totaal dertien mensen zijn besmet met het virus, vooral spelers.

Bron: BELGA

“Uit respect voor het medisch geheim zullen wij de namen van de getroffen spelers, leden van de coachingstaf en leden van de medische staf niet bekendmaken. Wij danken jullie graag voor het begrip en respect”, klikt het. 

Alle betrokkenen zijn in quarantaine gegaan. Ze zullen volgen de Truienaars “terugkeren naar de training na bewijs van een negatieve test”. “De andere spelers en leden van de staf zullen hard blijven werken ter voorbereiding van de wedstrijd tegen Club Brugge”, aldus nog STVV.

Sint-Truiden, dertiende in de stand, hervat de competitie volgende week zaterdag (15 januari) met een verplaatsing naar kampioen Club Brugge. De kans bestaat wel dat de competitiestart na de winterbreak wordt uitgesteld omdat heel wat clubs kampen met besmettingen. Het voorstel tot uitstel zou maandag worden besproken op de Algemene Vergadering van de Pro League.

MEER OVER STVV

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL