©  AFP

Kirsten Flipkens en Kimberley Zimmermann liggen uit dubbeltoernooi in Melbourne

Kirsten Flipkens heeft zich vrijdag niet kunnen plaatsen voor de halve finales van het dubbelspel op de Melbourne Summer Set 1 (hardcourt/239.477 dollar), een voorbereidingstoernooi op de Australian Open. Ook Kimberley Zimmermann moest inpakken.

Bron: BELGA

Flipkens verloor in de tweede ronde aan de zijde van de Spaanse Sara Sorribes Tormo met 7-5, 1-6 en 10/6 van het Australische duo Destanee Aiava/Lizette Cabrera. Die schakelden in de eerste ronde ook al Greet Minnen en de Australische Ellen Perez uit.

Kimberley Zimmermann ging in de tweede ronde aan de zijde van de Duitse Julia Lohoff met 6-0 en 7-5 onderuit tegen de Amerikaanse tandem Asia Muhammad/Jessica Pegula. Die versloegen in de eerste ronde al Alison Van Uytvanck en de Deense Clara Tauson.

Challenger Bendigo - Ruben Bemelmans bereikt finale dubbelspel

Ruben Bemelmans heeft zich vrijdag aan de zijde van de Duitser Daniel Masur geplaatst voor de finale van het dubbelspel op het Challengertoernooi in het Australische Bendigo (hard/58.320 dollar).

Het duo, dat het eerste reekshoofd vormt, versloeg in de halve eindstrijd de Bulgaar Dimitar Kuzmanov en de Egyptenaar Mohamed Safwat. Het werd twee keer 6-2 na 53 minuten tennis. In de finale wachten de Fransman Enzo Couacaud en de Sloveen Blaz Rola.

De 33-jarige Bemelmans won tot dusver tien dubbeltitels in het Challengercircuit.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio