Kangoeroes Mechelen versloeg in het begin van het seizoen Telenet Giants Antwerp in de eigen Lotto Arena. Het beeld vanavond zal wel grondig anders zijn: niet alleen omdat Nat Grimes (32) niet speelklaar is bij Kangoeroes, maar ook omdat er in de achtergrond geen publiek te zien zal zijn.

Kangoeroes Mechelen versloeg in het begin van het seizoen Telenet Giants Antwerp in de eigen Lotto Arena. Het beeld vanavond zal wel grondig anders zijn: niet alleen omdat Nat Grimes (32) niet speelklaar is bij Kangoeroes, maar ook omdat er in de achtergrond geen publiek te zien zal zijn. © GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Derby Kangoeroes - Giants in teken van tweede plaats en… coronapandemie: de échte tegenstander heet omikron

Vanavond staan Kangoeroes Mechelen en Telenet Giants Antwerp tegenover elkaar in de Mechelse Winketkaai. Een regionale derby die altijd bol staat van emotie en nu nog aan belang wint omdat de tweede plaats en een stek in de top vijf en de Golden Elite Group van de BNXT League op het spel staan. De clash wordt wel volledig overschaduwd door de coronapandemie, die als gevolg heeft dat er geen toeschouwers worden toegelaten.

Patrick Ceulemans

MEER OVER Telenet Giants Antwerp

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio