©  Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Mijn vriend strijkt in quarantaine, waar corona al niet goed voor is”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Katleen Briffaerts (49).

Ik ben aan een quarantainewandeling begonnen. Het is te zeggen: mijn dochter en ik zijn eigenlijk net uit quarantaine, maar nu hebben mijn vriend en mijn zoon het zitten en moeten zij binnen blijven.

We zijn opnieuw getest: negatief. Dus eigenlijk zitten we al aan een tweede quarantaine thuis. En dus ben ik maar alleen gaan wandelen, om toch wat frisse lucht te krijgen. Ik probeer toch elke dag te bewegen. Ik werk ook als sinds het begin van de crisis thuis, anders zit je continue binnen opgesloten. Het is eigenlijk de eerste keer in heel de crisis dat wij zo dicht met corona te maken krijgen.

Mijn vriend begint zich al wel stierlijk te vervelen. Hij zit op de slaapkamer, zo groot is die kamer niet. En hij mag niets, zelfs geen koffie zetten. Dat moet ik nu ook voor hem doen. Het is zelfs zo ver gekomen dat hij is beginnen strijken, gewoon om iets om handen te hebben. Waar corona al niet goed voor is... Jan Stassijns

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen