Feestzalen Diamond Palace in Zandhoven. 

Feestzalen Diamond Palace in Zandhoven. ©  kma

Noodlottige val tijdens huwelijksfeest op oudejaarsavond kost vrouw het leven

Zandhoven -

Tijdens een Indisch huwelijksfeest op oudejaarsavond in feestzalen Diamond Palace in Zandhoven kwam een vrouw ongelukkig ten val van het podium. De dame overleed later in het ziekenhuis.

Het ongeval deed zich voor rond 20u. De dame, afkomstig uit Duitsland, werd nog naar het ziekenhuis gebracht, waar ze later overleed. Iemand verspreidde het gerucht dat het om een illegaal feest ging, maar dat blijkt niet het geval.

“Het huwelijksfeest was doorgegeven aan de gemeente”, zegt burgemeester Luc Van Hove (CD&V). “De zaakvoerders melden elk feest aan onze diensten, zoals wij enkele jaren geleden overeen gekomen zijn. Meestal gaat het om trouwfeesten. Ook de politie kwam die avond ter plaatse en deed een controle. Het trouwfeest verliep volledig volgens de regels, er is dus niets onwettigs gebeurd. Dit gaat om een zeer spijtig ongeval.”

Private bijeenkomsten binnen zijn verboden, met uitzondering van huwelijksfeesten en begrafenissen (koffietafel). De modaliteiten voor de horeca gelden, waarbij dansen met mondmasker evenwel toegelaten is.

kma

Vastgoed

Jobs in de regio