Tristan Thompson en Khloé Kardashian in betere tijden 

Tristan Thompson en Khloé Kardashian in betere tijden ©  ISOPIX

Tristan Thompson gaat op Instagram door het stof na positieve vaderschapstest: “Khloé Kardashian, je verdient deze vernedering niet”

Het stormt ten huize Khloé Kardashian. Haar ex-vriend en vader van haar dochtertje heeft op Instagram bekend dat hij wel degelijk een derde kind verwekt heeft. De basketballer is tijdens zijn relatie met de realityster vreemdgegaan met Maralee Nichols, een personal trainer.

Lien LammensBron: Instagram

Begin december werd het warm onder de voeten van Thompson. Maralee Nichols, een personal trainer, beschuldigde de basketballer openlijk van vreemdgaan terwijl hij een relatie had met Khloé Kardashian. Nichols beviel op 1 december 2021 van een zoontje, en beweerde dat Thompson de vader was. Hij ontkende dat met klem, maar nu er in het kader van een rechtzaak over alimentatie een DNA-test werd afgenomen moet Thompson toch door de knieën.

 

 ©  Instagram Tristan Thompson

“Uit de testresultaten is gebleken dat ik de vader ben van het kind van Maralee Nichols”, schrijft hij op Instagram. “Ik zal mijn verantwoordelijkheid opnemen. Nu het zeker is dat ik de vader ben, kijk ik er naar uit om samen met Maralee Nichols, als vrienden, onze zoon op te voeden. Aan iedereen die ik gekwetst of teleurgesteld heb: het spijt me.”

Ook had hij enkele woorden over voor Khloé Kardashian, met wie hij sinds 2016 een knipperlichtrelatie heeft. De twee hebben ook samen een dochtertje, True (3). Tijdens haar zwangerschap werd Thompson al gespot met andere vrouwen, maar toch bleef Kardashian ook na de geboorte aan en af met hem daten. Op het moment dat Nichols Thompson beschuldigde van overspel vormden ze opnieuw een koppel. “Khloé, je verdient deze vernedering en pijn echt niet. Je verdient het niet om zo behandeld te worden. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik je zie: ik heb ontzettend veel respect voor je en houd van je. Nogmaals: het spijt me verschrikkelijk.”

Thompson heeft ook al een vijfjarige zoon, die geboren werd toen hij met Khloé Kardashian aan het daten was. De realityster heeft voorlopig nog niet gereageerd op het nieuws. Fans op sociale media hopen alvast dat ze de basketballer geen kansen meer geeft.

MEER OVER Lifestyle