© ATV

Harry Hendrickx overhandigt sleutel gemeentehuis aan burgemeester Sanne Van Looy

Malle -

Op de laatste dag van het jaar 2021 overhandigde (oud)-burgemeester Harry Hendrickx (DBM) officieel de sleutel van het gemeentehuis van Malle aan zijn opvolgster, burgemeester Sanne Van Looy (N-VA).

Ook de sjerp gaf hij door. Harry Hendrickx maakte Sanne Van Looy nog wegwijs in de boeken, kasten en schuiven van het burgemeesterskabinet. Hij vertelde haar ook over de herkomst van de schilderijen, beeldjes en het glasraam in het kantoor. Om dan met een lach en een zwans daar ‘het licht uit’ te doen en daarna nog te klinken met - het beste wat deze aarde te bieden heeft - op de afgelopen 27 jaar en de toekomst van Malle samen met het college. 

Harry Hendrickx vervulde de rol van burgervader sinds 1994. Hij wordt deze maand 72 jaar. Hij blijft wel actief in de advocatuur maar wil zijn gemiddelde werkdag van tien uur nu terugschroeven naar de helft. Naar de kleinkinderen die voetballen gaan kijken, overdag eens een thriller lezen in plaats van ’s nachts: Hendrickx gaf vorige week grappend aan dat hij wel genoeg dingen zal vinden om niet in de tuin te hoeven werken. kma

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio