De tent van Gebrazan mag dan toch weer open. Vanaf 1 januari kan u er terecht. 

De tent van Gebrazan mag dan toch weer open. Vanaf 1 januari kan u er terecht. ©  kma

Vreugde: tent Gebrazan voor kerstwandelingen mag weer open

Zandhoven -

De burgemeester bracht goed nieuws voor Gebrazan (Gepensioneerden Brandweer Zandhoven): de tent aan Domein Bruyneel in de Vierselbaan voor de kerstwandelingen mag weer open. Van 1 tot en met 4 januari kunnen de wandelaars er terecht van 11 tot 18u.

Kristin Matthyssen

De kerstwandelingen van Gebrazan met verschillende combineerbare wandellussen zijn de voorbije zeven jaar heel populair geworden. Wie de voorbije dagen kwam wandelen miste wel de dranktent, waar je ook terecht kan voor een goeie tas verse soep. Alleen op de startdag mocht de tent open, nadien moest Gebrazan de (schuif)deur sluiten door de coronaregels voor evenementen die de regering had opgelegd. Nu die regels ook voor de evenementen werden teruggeschroefd, mag Gebrazan zijn tent weer openen. Ook de mooie dokterswoning van Bruyneel is open om te zitten. Daar kan je tegelijkertijd een tentoonstelling van Sant Art bezoeken.

“Op 31 december houden we sowieso rustdag”, zegt Willy Coppé van Gebrazan. “Maar op 1, 2, 3 en 4 januari hopen we nog veel bezoekers te ontvangen. We zijn dan open van 11 tot 18u. We zijn blij dat we op deze manier hopelijk nog iets kunnen goedmaken van die verloren eerste vakantieweek.”

Een Covid Safe Ticket en mondmasker tijdens het rondlopen zijn verplicht zoals in de horeca.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio