© Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Klanten hadden rekeningen van 6.000 tot 10.000 euro”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Trari Sid (30).

Rebecca Van Remoortere

“Er waren klanten met op het einde van de avond een rekening van 6.000 tot 10.000 euro. Ze deden alsof dat niks was. Een fooi kon op een goede avond ook wel een maandloon zijn. Dat waren gekke tijden. Op mijn twintigste stapte ik in de horeca, eerst in het nachtleven. Ik begon als afwasser, maar heb me heel snel opgewerkt tot vip-garçon. Dat was in club Noxx. Als je zelf in die wereld zit, gaat het geld er ook snel door. Ik ging met bepaalde klanten feesten in Nederland of Duitsland en dan gaf ik bijna evenveel uit. Het werd snel een nuloperatie.”

“Ik werkte soms drie nachten op rij van 22 uur tot 7 uur ’s morgens. Dat werd fysiek te zwaar. Ik ging werken in de horeca op de Groenplaats en daarna ook nog in de Seefbrouwerij op het Eilandje. Nu werk ik in een koffiebar. Dat is een pak rustiger. Alles is kalmer geworden de laatste maanden. In mei trouwde ik. We gaven een drink buiten voor vijftig mensen, dat was alles wat toen mocht, maar het was een prachtige dag. Een groot feest moest niet voor ons.”

“Ik zou nu heel graag zelf een koffiebar openen. Mijn zus begint met een zaak in patisserie, we zouden graag samen iets openen. We zijn twee handen op één buik dus dat moet wel lukken.”

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio