©  BELGA

Truitjes van Lang en Nainggolan het populairst bij actie Pro League

Tijdens de kerstperiode organiseert de Pro League een actie voor het goede doel. Iedereen kan bieden op spelerstruitjes van de Belgische profclubs en de opbrengst daarvan gaat naar Younited Belgium, vroeger bekend als de Belgian Homeless Cup.

tsfn

Tijdens de kerstperiode wordt de Jupiler Pro League de Younited Pro League. Hiermee wil de Pro League het werk van haar sociale partner Younited Belgium in de verf zetten. Op hun wedstrijddag spelen de profclubs met het logo op de borst. Deze shirts worden geveild op deze website. De 1B-ploegen zijn de winterstop al ingegaan, maar ook op de truitjes van die clubs kan geboden worden.

In de tussenstand is voorlopig het truitje van Noa Lang (Club Brugge) het populairst met 776 euro. Daarna volgen Radja Nainggolan (Antwerp) met 750 euro en Joshua Zirkzee (Anderlecht) met 749 euro. Bij Beerschot is het shirt van Joren Dom (239 euro) het meest gewild en bij KV Mechelen levert het truitje van Joachim Van Damme (314 euro) voorlopig het meest op. De veiling loopt af op 28 december om 21u.

In 1B spannen Maxim De Cuyper (Westerlo) met 325 euro en Brent Laes (Lierse) met 300 euro de kroon. Ook voor 1B loopt de veiling nog tot en met 28 december om 21u.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.