©  bvv

 

 ©  bvv

 

 ©  bvv

1 / 3
thumbnail:  
thumbnail:  
thumbnail:  

Harde supporterskern van Anderlecht blijft uit protest tot aan de rust buiten wachten: “Jullie uurrooster trekt op niks!”

Anderlecht-Kortrijk: een bekermatch die op een donderdag start om 18.45 uur, dat kunnen bepaalde supporters niet begrijpen. De match was zelfs oorspronkelijk voorzien om 18 uur maar werd na protest met drie kwartier verlaat. Maar dat volstond niet voor de Anderlecht-fans. Dus protesteerde de harde kern (ze ijverden voor 19.45 uur) en bleef die buiten wachten tot aan de rust.

Werner Bourlez

Zelfs de komst van Jérémy Doku en Alexis Saelemaekers kon hen niet paaien. De twee voormalige publiekslievelingen kwamen de aftrap geven, maar met achter het doel dus een leeg supportersvak. Al werden daar in de loop van de wedstrijd meerdere spandoeken met een duidelijke boodschap uitgerold, met telkens een link naar een VTM-programma. De bekerwedstrijd wordt uitgezonden op VTM2.

Ook elders in het stadion waren bij aanvang nog wat lege plekken, maar dat kwam door fileproblemen op de Brusselse ring.

 

 ©  bvv

 

 ©  bvv

 

 ©  BELGA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio