Leden van Lions Club Antwerpen Moerland verdelen honderd dessertpakketten. 

Leden van Lions Club Antwerpen Moerland verdelen honderd dessertpakketten. © evdw

100 dessertpakketten voor 60 gezinnen dankzij Lions Club Antwerpen Moerland

Kapellen -

Lions Club Antwerpen Moerland deelt 100 dessertpakketten uit aan zestig gezinnen in Kapellen die het moeilijk hebben. Voor de tweede keer op rij wordt gekozen voor uitdeelpakketten en niet voor een gezamenlijke kerstmaaltijd.

“De reden dat we net als vorig jaar lekkere pakketten uitdelen heeft natuurlijk alles van doen met de heersende pandemie. We vinden het gezien de omstandigheden ongepast om alle genodigden samen te brengen voor een maaltijd. De kans op besmetting is dan te groot. Daarom kiezen we opnieuw om dessertpakketten uit te delen”, legt woordvoerder van de Lions Club Johan Salembier uit.

Voorzitter Wim Kemperink: “We begonnen met de kerstacties heel wat jaren geleden. De eerste edities gingen nog door in het kasteel van Brasschaat. Dertien jaar geleden zakten we af naar Kapellen, waar we de genodigden een kerstmaal aanboden. Nu zijn het dessertpakketten.”

“Onze slogan is We serve. Deze actie is ons dan ook op het lijf gegoten. Deze pakketten zijn samengesteld door en met de financiële steun van bakkerij Manus. Lions Club doet er nog een extra fles olijfolie bij, aldus nog Johan Salembier. (evdw)

Vastgoed

Jobs in de regio