© BELGA

Vaccinatiecentrum Pallieterland brengt Lierse K aardige duit op

Lier, Berlaar, Duffel, Nijlen, Ranst -

Vaccinatiecentrum Pallieterland is sinds midden oktober gehuisvest in het Herman Vanderpoortenstadion. Dat kost de eerstelijnszone 13.000 euro per maand.

Het vaccinatiecentrum moest na het vertrek uit cultuurcentrum De Mol en de tijdelijke vestiging in het Heilig Hartziekenhuis een nieuw onderkomen vinden door de verlenging van de vaccinatiecampagne. Als zogenaamde penhoudende gemeente voor het vaccinatiecentrum binnen de Eerstelijnszone Pallieterland sloot de stad hiervoor een huurovereenkomst af met de eigenaar van de site: NV Koninklijke Lierse Sportkring.

De eerstelijnszone huurt de ruimtes tot 30 april met de mogelijkheid tot verlenging. De huurprijs bedraagt 9.000 euro per maand en een maandelijkse forfaitaire kostenvergoeding van 4.000 euro.

Ondertussen is de totale factuur bekend voor de inrichting van het vaccinatiecentrum in cultuurcentrum De Mol. Het gaat om een bedrag van 111.161 euro. De inrichting die de eerstelijnszone huurde via Total Concept uit Ranst, werd in wat aangepaste vorm weer opgebouwd in het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen. Dat heeft 18.974 euro gekost. De huur van het materiaal komt maandelijks op 7.741 euro.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lier