©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Pallieters terug wat meer Koninklijke Lierse Sportkring

Lierse K. maakt verder werk van het herstellen van de oude waarden. Nadat de club van bij de heropstart bestuurd werd door de VZW Lierse Kempenzonen worden de activiteiten nu ondergebracht in de NV K. Lierse Sportkring.

kugu

Lierse heeft intussen een rapport van de auditeur-generaal voor de licenties van de KBVB in handen, waarin staat vermeld dat de overdracht correct is verlopen. De formele goedkeuring van de licentiecommissie staat gepland voor aanstaande maandag. Qua bestuur en werking zal er niets wijzigen. De club zal focus houden op het blijven verbeteren van de werking en leefbaarheid van alle onderdelen binnen Lierse.

Door de naam Koninklijke Lierse Sportkring in ere te herstellen, wil Lierse het doel van de club en haar supporters verder versterken. Eerder kwamen al het logo, de kleuren en het stadion opnieuw in handen van Lierse. De volgende stap zal zijn om ook een naamswijziging bij de KBVB door te drukken. Dat kan ten vroegste vanaf het seizoen 2023-2024.

Tenslotte laat de club weten er alles aan te zullen doen het oorspronkelijke stamnummer 30 opnieuw in handen te krijgen conform het getekend charter tussen de club en de Supportersfederatie en Brigata Trenta. Dit kan ten vroegste tien jaar na de heropstart.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio