Gazet van Antwerpen is op zoek naar nieuw talent: interesse? Solliciteer nu!

Bij Mediahuis en meer specifiek bij Gazet van Antwerpen zijn we constant op zoek naar nieuw talent. GVA was vorig jaar procentueel gezien de snelst groeiende nieuwssite van Vlaanderen. En dat willen we uiteraard ook dit jaar graag zo houden. Bekijk daarom zeker onze vacatures!

We zijn bij Gazet van Antwerpen op zoek naar:

Regiojournalist

Ben jij een gedreven nieuwsjager die het nieuws op een heldere en verhelderende manier kan verwoorden? Je vindt het geweldig om als eerste te berichten over actualiteit in jouw regio. Je maakt dagelijks verhalen, zowel voor de krant als voor de app, je vult aan met video… Van een groot achtergrondverhaal tot een kort nieuwsbericht. Dankzij je netwerk in onze regio breng je zelf boeiende onderwerpen en nieuws aan. Lijkt de functie van regiojournalist jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer hier.

Stadsreporter Gazet van Antwerpen

Om nóg meer het toonaangevende medium voor nieuws in Antwerpen te zijn is Gazet van Antwerpen op zoek naar nieuwe freelance reporters in verschillende wijken en districten van ‘t Stad. Ben jij een allround nieuwsjager met grote interesse voor wat er allemaal in jouw stad gebeurt? Ben je flexibel en ben je vertrouwd met video en online? Dan ben jij misschien wel de correspondent die we zoeken.

Online redacteur voor Made in

Heb jij een passie voor online economisch nieuws? Lees dan zeker verder! Je hebt de juiste feeling om het meest relevante nieuws te selecteren en te verwerken in een kwalitatief bericht op de site en je werkt ook steeds samen met de online redactie van Gazet van Antwerpen. Interesse? Lees hier meer over de vacature.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER