Gazet van Antwerpen is op zoek naar nieuw talent: interesse? Solliciteer nu!

Bij Mediahuis en meer specifiek bij Gazet van Antwerpen zijn we constant op zoek naar nieuw talent. GVA is dit jaar procentueel gezien de snelst groeiende nieuwssite van Vlaanderen. En dat willen we uiteraard ook volgend jaar graag zo houden. Daarom zijn we onder andere op zoek naar extra online redacteurs, maar bekijk ook zeker onze andere vacatures.

We zijn bij Gazet van Antwerpen op zoek naar:

Online redacteur GVA

Ben jij een echte nieuwsjunk en heb je journalistiek in de genen? Kan jij snel en foutloos hét artikel schrijven dat de Antwerpenaar nu wil lezen? Dan zijn we op zoek naar jou. Door je brede interesse en je aangeboren nieuwsgierigheid zijn er geen onderwerpen die je afschrikken. Je beweegt je vlot op de sociale media en bent op de hoogte van de trends in de digitale wereld. Lees hier meer over de vacature. Interesse? Mail naar anneleen.devel@gazetvanantwerpen.be.

Stadsreporter Gazet van Antwerpen

Om nóg meer het toonaangevende medium voor nieuws in Antwerpen te zijn is Gazet van Antwerpen op zoek naar nieuwe freelance reporters in verschillende wijken en districten van ‘t Stad. Ben jij een allround nieuwsjager met grote interesse voor wat er allemaal in jouw stad gebeurt? Ben je flexibel en ben je vertrouwd met video en online? Dan ben jij misschien wel de correspondent die we zoeken. Interesse? Mail naar thijs.vandenbos@gazetvanantwerpen.be.

Eindredacteur Gazet van Antwerpen

Iemand die instaat voor de coördinatie en eindredactie van Gazet van Antwerpen. Je kijkt kritisch naar de inhoud en samenstelling van de krant, brengt ideeën aan en deinst er niet voor terug om in gesprek te gaan met de redacteurs. Je staat mee in voor de taalverzorging op de website en in de papieren krant en ontfermt je over de digitale nazorg van de artikels. Iets voor jou? Mail naar thijs.vandenbos@gazetvanantwerpen.be.

Economisch journalist voor Made in

Als economisch journalist zoeken we een enthousiaste man of vrouw die onze ogen en oren wil zijn bij ondernemers en bedrijven. Dankzij jouw vlotte pen en goed ontwikkelde interesse in de bedrijfswereld schrijf je kleine en grote verhalen over lokale en regionale ondernemingen. Daarnaast heb je een kritische blik, leg je vlot contacten en hebben sociale media geen geheimen voor jou. Bekijk hier de volledige vacature. Interesse? Mail naar frederik.deswaef@gazetvanantwerpen.be.

Online redacteur voor Made in

Heb jij een passie voor online economisch nieuws? Lees dan zeker verder! Je hebt de juiste feeling om het meest relevante nieuws te selecteren en te verwerken in een kwalitatief bericht op de site en je werkt ook steeds samen met de online redactie van Gazet van Antwerpen. Lees hier meer over de vacature.Interesse? Mail naar frederik.deswaef@gazetvanantwerpen.be.