Adil van Dench Broodjeszaak begint volgende week ook met leveringen aan huis. 

Adil van Dench Broodjeszaak begint volgende week ook met leveringen aan huis. © Filip Spoelders

Nieuwe zaakvoerder Dench Broodjeszaak breidt assortiment uit

Mortsel -

Dench Broodjeszaak in de Antwerpsestraat heeft met Adil uit Sint-Niklaas een nieuwe zaakvoerder. Als ondernemer heeft hij grootse plannen met de zaak en droomt hij zelfs van een hele keten.

Filip Spoelders

De broodjeszaak nabij de tramhalte aan het Gemeenteplein bestond al langer, maar Adil gaf ze zopas een nieuw elan. “Ik kwam geregeld in de buurt eten en vernam bij een van mijn bezoekjes dat Dench kon worden overgenomen. Het is op een prachtige locatie gelegen, met veel verkeer en voorbijgangers. De naam, die lust betekent in het Afghaans, heb ik behouden”, start Adil zijn verhaal.

Zelfbereide pastasauzen

De kaart werd meteen uitgebreid. “Alle broodjes die de klant maar wil samenstellen, zijn verkrijgbaar. Warm en koud. Onze preparé maken we zelf. Op weekbasis smeren we daar alleen al tien kilo van. Verder hebben we het assortiment uitgebreid met verschillende soorten pasta’s die we met eigenbereide sauzen serveren.” Ook diverse cakes en ambachtelijke eclairs kunnen bij Dench worden afgehaald.

Leveren aan huis

“De klanten zijn welkom om in onze zaal te blijven eten of gewoon een koffietje te drinken. Ze worden allen met de glimlach bediend. Ze moeten zich hier thuis voelen, we hopen dat ze een band met ons team smeden. Vanaf volgende week gaan we vanaf 30 euro ook bestellingen op locatie leveren. Dat moet vooral een extra service worden voor scholen en bedrijven.”

Met nog een transport- en een dakwerkbedrijf onder zijn hoede is Adil niet aan zijn proefstuk toe. “Ik ben ambitieus en werk hard om stappen vooruit te zetten. Daarom wil ik met Dench Broodjeszaak een keten opbouwen, mocht het verhaal in Mortsel positief uitdraaien. Ik speel ook met de idee om ooit onze eigen pastasauzen op de markt te brengen.”

Dench Broodjeszaak is voorlopig iedere dag geopend van 7.30 tot 22u. Na enkele weken zal er nog wel een sluitingsdag worden bekendgemaakt.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio