Alweer geen Rijmenamse kerstmarkt dit jaar. 

Alweer geen Rijmenamse kerstmarkt dit jaar. © Erik Van Eycken

Eindejaarsevenementen worden afgelast, Koekenzingen blijft

Bonheiden, Rijmenam -

In de extra eindejaarseditie van Rijmheide stonden enkele evenementen aangekondigd onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Nu deze verstrengd zijn, gaan onderstaande evenementen in Bonheiden niet door.

Erik Van Eycken

De afgelaste evenementen of bijeenkomsten zijn: de ambachtelijke kerstmarkt in Hottentothoeve op zaterdag 11 en zondag 12 december, de kerstmarkt in Rijmenam op zaterdag 18 december, Kerstsfeer op de markt op woensdag 22 december, de gemeentelijke nieuwjaarsdrink op zondag 9 januari en de kerstboomverbranding op zaterdag 15 januari.

Kerstbomen worden tot 14 januari op verschillende punten opgehaald.

Kerstbomen worden tot 14 januari op verschillende punten opgehaald. © Erik Van Eycken

Koeken en kerstbomen

Koekenzingen op vrijdag 31 december mag doorgaan, maar er mogen geen voedingswaren en dranken ter plaatse genuttigd worden. Kerstbomen worden nog steeds tussen dinsdag 11 en vrijdag 14 januari via de verzamelpunten opgehaald. Het gaat om de volgende locaties, gelegen aan de glascontainers: Mechelsbroekstraat (parking), Guldensporenlaan, Kerselaarstraat, Waversesteenweg (parking De Meent), Guido Gezellelaan/Schommen, Grote Doelstraat/Berentrodedreef, Rijmenamseweg/parking De Wissel, Rijmenamseweg/Peulisbaan, Stationsplein, Louterman (grasplein), Grasplein Zellaerdreef/kapel Sint-Ludwina (op de plek van de jaarlijkse kerstboomverbranding).

Na 14 januari worden de kerstbomen niet meer opgehaald.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio