Vaccin d’Amour lijkt op parfum, maar het is een drankje in de vorm van een elixir. 

Vaccin d’Amour lijkt op parfum, maar het is een drankje in de vorm van een elixir. © RR

Festivalorganisator brengt Vaccin d’Amour op de markt: “Natuurlijk elixir om elkaar lief te hebben”

Lille / -

Met Vaccin d’Amour brengt de Kempense festivalorganisator Marijn Venmans een eigen drankje op de markt. “Vaccin d’Amour is een natuurlijk elixir, met de sterkte van een likeur dat je drankje de upgrade geeft die het verdient”, legt Marijn Venmans uit.

Bart Van den Langenbergh

Voor Marijn Venmans, de organisator van onder meer Sunrise en Sunset Festival aan De Lilse Bergen in Gierle (Lille), betekende de uitbraak van corona een dikke streep door zijn kalender. “Er ontstond een gevoel van persoonlijke leegte. Het werd moeilijk om mensen samen te brengen en te verbinden door middel van een geweldige ervaring op een event of festival”, legt Marijn Venmans uit. Daarom besloot de organisator zijn eigen ‘vaccin’ op de markt te brengen. Met Vaccin d’Amour introduceert de ondernemer een nieuw elixir, wat volgens Venmans een symbolische manier is om elkaar lief te hebben en samen te genieten van de mooie dingen in het leven.

Vaccin d’Amour geeft drankjes een liefdevolle upgrade.

Vaccin d’Amour geeft drankjes een liefdevolle upgrade. © RR

Natuurlijke ingrediënten

“Vaccin d’Amour is een natuurlijk elixir, met de sterkte van een likeur, dat je (non-)alcoholisch drankje de upgrade geeft die het verdient. Vaccin d’Amour zit in een omhulsel dat niet onderdoet voor een prachtig parfumflesje en is het toppunt van iemand te laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is”, legt de initiatiefnemer uit.

Vaccin d’Amour bestaat volledig uit in totaal tien natuurlijke ingrediënten. “Alle ingrediënten, van exotische fruitsoorten tot lokale specerijen, hebben elk een positief en krachtig effect, maar staan vooral bekend om hun zinnenprikkelende werking”, schetst Marijn Venmans. “Zo staat de kers voor sensualiteit en zorgt het voor een fruitig accent en een volle rode kleur. Het Aziatische ginseng geldt al eeuwenlang als een afrodisiacum. Salie brengt een spannend bittertje en pompelmoes zorgt voor een mooie balans.”

Geschenkverpakking

Vaccin d’Amour is voorlopig enkel online te bestellen via de website. Een flesje kost 49,50 euro en zit in een mooie geschenkverpakking. Vaccin d’Amour is binnenkort ook verkrijgbaar bij verschillende restaurants en bars in de vorm van op maat gemaakte cocktails en mocktails. Op de website staan vijf recepten om met het elixir je eigen cocktail te maken.

Vaccin d‘Amour geeft drankjes een speciale upgrade. 

Vaccin d‘Amour geeft drankjes een speciale upgrade. © RR

vaccindamour.com

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio