©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Botsing met zes auto’s in Vilvoorde: twee uur aanschuiven op Brusselse Ring

Op de Brusselse Binnenring is de rijbaan ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo sinds 08.30 uur volledig vrijgemaakt. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Plaatselijk waren er twee rijstroken versperd na een aanrijding tussen zes voertuigen die zich omstreeks 06.30 uur had voorgedaan. Het ongeval zorgde voor een file van meer dan 12 kilometer, waarin het twee uur aanschuiven was. Die file is nu aan het verdwijnen.

evdg

Ook het verkeer op de Brusselse Buitenring bleef donderdagochtend niet gespaard van hinder. Daar gebeurde rond 07.00 uur een ongeval in Sint-Stevens-Woluwe. Ook daar waren een tijdlang twee rijstroken versperd, met een file van een half uur tot gevolg, maar ook daar is de rijbaan intussen volledig vrijgemaakt. Drie van de voertuigen die bij het ongeval betrokken waren, moesten getakeld worden.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de omgeving te vermijden en om te rijden. Wie vanuit Gent naar Hasselt wil, rijdt best via Antwerpen. Het verkeer dat vanuit Halle naar de E40 richting Leuven of de E19 richting Antwerpen wil, rijdt best via de Buitenring.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.