© Leo De Nijn

Beleef eens een ‘Vurige winteravond’ in het Vrijbroekpark

Mechelen -

Wie het Vrijbroekpark in Mechelen tijdens een koude winteravond nog niet heeft bezocht, kan zich tijdens de ‘Vurige winteravond’ op vrijdag 17 december vanaf 18.30u onderdompelen in een heel speciaal sfeertje.

Leo De Nijn

‘Vurige winteravond’ is een initiatief van het provinciebestuur van Antwerpen en vindt al enkele jaren plaats in het Vrijbroekpark. Uitzonderlijk vindt het evenement dit jaar plaats zonder drank- en eetkraampjes op het einde van de wandeling, om het zo veilig mogelijk te maken voor alle deelnemers.

Deelnemers kunnen een betoverende wandeling beleven, maar stil zijn is wel de boodschap. Bezoekers volgen het pad dat verlicht is met kaarsen, vuurkorven en feeërieke lampjes.

 

 © Leo De Nijn

“We doen er alles aan om ons evenement veilig te laten verlopen. Om de coronamaatregelen te volgen, werken we op het evenement met het Corona Safe Ticket (CST) vanaf 12 jaar en 2 maanden. Zonder een geldige QR-code en identiteitskaart kun je niet deelnemen. We hebben geen testmogelijkheden ter plaatse. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het evenement voor iedereen vanaf 6 jaar”, geeft het provinciebestuur nog mee.

Er wordt vrijdag 17 december gewerkt met tijdsloten. Deelnemers starten tussen 18.30 en 19u, tussen 19 en 19.30u en tussen 19.30 en 20u. Deelnemen is gratis, maar je moet vooraf inschrijven. Reserveer je plaats via de website. Honden aan de leiband zijn welkom. De sanitaire voorzieningen zijn geopend tijdens de wandeling.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio