©  Instagram

Nu ook officieel: jeugdopleider Zeb Jacobs verlaat Antwerp voor Rangers

Wat we twee weken geleden al aankondigden, is nu ook officieel: Zeb Jacobs verlaat Antwerp FC voor het Schotse Rangers. Hij was talentcoördinator en head of development bij de Great Old.

yala

Jacobs stond in voor de individuele ontwikkeling van jonge spelers binnen de jeugdopleiding van Antwerp, maar Belgische vakkennis wordt ook opgemerkt in het buitenland. Onlangs plukte AS Monaco bijvoorbeeld ook al Pascal De Maesschalck, hoofd van de jeugdopleiding bij Club Brugge, weg. Nu verliest het Belgisch voetbal opnieuw een van zijn betere jeugdopleiders. Zeb Jacobs gaat officieel van start bij zijn nieuwe club op 1 januari 2022.

“We zijn verheugd om Zeb bij de Rangers te verwelkomen”, spreekt head of academy Craig Mulholland op de clubwebsite. “We zochten een moderne en innovatieve coach die grenzen verlegt, anders denkt en spelers kan helpen ontwikkelen die later schitteren bij Rangers. We spraken met verschillende coaches over heel Europa vooraleer we uiteindelijk voor Zeb kozen. Dit is een volgende stap in de spannende evolutie van onze academie.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio