©  Stromae

Stromae kondigt album ‘Multitude’ en tour aan op Instagram

Stromae brengt op 4 maart 2022 zijn derde album uit. Dat maakt hij op Instagram bekend. “Het album heet Multitude, daarom gebruik ik deze geweldige filter voor de aankondiging”, klinkt het. De zanger laat ook weten dat hij deze week live optreedt in The Tonight Show, de Amerikaanse talkshow van Jimmy Fallon.

Eline Debie

Na jarenlange radiostilte is Stromae terug. In oktober bracht hij de single Santé uit, in maart volgt het album, dat je vanaf vandaag kan pre-orderen. In februari begint de zanger aan een tour door enkele Europese landen. Het eerste optreden staat gepland op 22 februari in het Brusselse Paleis 12. Stromae zal ook optreden op Werchter Boutique. Alle data en locaties zijn te vinden op stromae.com.

LEES OOK. Stromae lanceert na acht jaar nieuwe single

“Ik ben heel blij om jullie dit nieuws te brengen. Het is lang geleden”, zegt Stromae in zijn aankondiging op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op bezoek bij Fallon

Hij is nog maar net terug en het gaat alweer hard voor Stromae. Deze week treedt hij op in The Tonight Show starring Jimmy Fallon. Stromae genoot al wat bekendheid in de Verenigde Staten, maar door de opkomst van TikTok is die alleen maar gegroeid. Zo ging Alors on danse viraal op de app.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.