Een sfeerbeeld van KINDaMAGIC. 

Een sfeerbeeld van KINDaMAGIC. © RR

KINDaMAGIC brengt ‘A touch of Christmas’ in Sint-Jozefkerk

Brasschaat -

Het pop- en rockkoor KINDaMAGIC uit Kapellen brengt op zaterdag 18 december twee opvoeringen van het concert A touch of Christmas. Plaats van het gebeuren is de Sint-Jozefkerk in de Brasschaatse wijk Driehoek.

KINDaMAGIC is een vijftigkoppige groep zangers van frisse twintigers tot meer ervaren enthousiastelingen. A touch of Christmas is geen traditioneel kerstconcert, wel een mix van het betere pop- en rockwerk. Op het programma staan songs van Queen, Madonna, Adèle, Bob Dylan en zo meer. Met enkele bekende kerstsongs zoals Lonely this Christmas en Jingle Bells maken ze de kerstsfeer volledig. Het koor wordt begeleid door de internationaal gerenommeerde pianist Max Smeets.

KINDaMAGIC brengt twee opvoeringen op zaterdag 18 december, om 16 en om 20u. Toegangskaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via concert@kindamagic.be of bij Bruno Wouters op het nummer 0486/42.34.84. De toeschouwers dienen in het bezit te zijn van een Covid Safe Ticket en het dragen van een mondmasker is verplicht. jbr

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio