© bfm

Bestuurder raakt zwaargewond bij ongeval op N122 in Kalmthout

Kalmthout -

Op de N122 Noordeind in Kalmthout is dinsdagavond een bestuurder zwaargewond geraakt nadat hij met zijn wagen op de foute rijbaan terecht kwam. De man zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden.

nelo

Het ongeval gebeurde rond 19.20u op de N122 Noordeind in Kalmthout. “Twee wagens zijn op de brug boven de spoorweg met elkaar in aanraking gekomen”, vertelt Patrick De Smedt, woordvoerder van politiezone Grens. “De wagen afkomstig van Kalmthout is door een nog onduidelijke reden op de andere rijbaan terecht gekomen en reed in op een aankomend voertuig. Door de klap slingerde de wagen terug naar zijn oorspronkelijke rijstrook.”

De bestuurder zat gekneld in de wagen. De brandweer van Kalmthout kwam ter plaatse en knipte het dak eraf om de man te bevrijden. “Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar”, aldus De Smedt.

Door het incident was de volledige rijbaan een uur versperd. De politie voorzag een omleiding. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig en moesten getakeld worden.

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

Vastgoed

Jobs in de regio