Op het sportgala 2020 won Niels Vandeputte de trofee van Sportman van het Jaar. Hij kreeg die uit handen van Tia Hellebaut. 

Op het sportgala 2020 won Niels Vandeputte de trofee van Sportman van het Jaar. Hij kreeg die uit handen van Tia Hellebaut. © Elke Lamens

Sportdienst zoekt straffe sportprestaties: wie volgt Niels Vandeputte op?

Brecht -

Wordt het opnieuw een sportgala of niet? De sportdienst is alleszins opnieuw op zoek naar straffe prestaties van sportieve Brechtenaren en ploegen.

In februari 2020 kon de sportdienst nog nipt met een heus gala uitpakken om de Brechtse sportprestaties te huldigen. Twee jaar achter elkaar wist de dienst niemand minder van Sporza-presentator Maarten Vangramberen te strikken om het gala te hosten.

Hoe het dit jaar wordt, is nog niet duidelijk. Het wordt een nieuw concept, maar zal uiteraard mee bepaald worden door de op dat moment geldende coronamaatregelen. Daarnaast zijn er door corona natuurlijk ook heel wat sportwedstrijden en competities afgelast.

Maar één ding blijft zeker, de Brechtse sportsterren worden niet vergeten. Wie een straffe sportmadam of - man kent, mag die zeker voordragen. Of ken je een team dat een knappe zege in de wacht wist te slepen? Vul het online formulier in en draag een straffe Brechtse sporter voor.

 (ella)

www.brecht.be/sportgala

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio