© rr

Acht ondernemingen gaan over de kop

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen afdeling Turnhout sprak dinsdagochtend acht faillissementen uit. Zo valt aan Zeven Heerdgangen in Geel het doek over de cv Econstruct. Het gaat om een aannemingsbedrijf.

De uitspraak volgde nadat de onderneming was gedagvaard. De curator is Noël Devos. Stukadoor Mario Wils, Verbindingsstraat in Turnhout, legde zelf de boeken neer. Ronny Ceusters treedt op als curator.

Op de Herentalsesteenweg in Herselt is de cv A-con failliet op eigen aangifte. De onderneming verzorgde goederenvervoer over de weg. Ook de zaakvoerder Albert Aerts is failliet verklaard. De curatoren in beide dossiers zijn Paul Van Rompaey en Niels Feytons.

Nog in Herselt is de bv AGBT failliet na dagvaarding. Het gaat om een detailhandel in medische en orthopedische artikelen. De curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunter Peeters.

De bvba Medical Madness, Kievitlaan in Poppel (Ravels), handelde in chemische producten voor industrieel gebruik. De boeken werden neergelegd. De curator is Marc Bruurs.

Noëlla Scheelen, de De Merodelei in Turnhout, was actief in de sector van de publiciteitsfolders. De boeken werden neergelegd. Meester Ben De Groof is de curator.

Aan Turfakkers in Kasterlee valt na het neerleggen van de boeken het doek over de bvba Hannah Cesar, een vertaaldienst. De zaak is nu in handen van de curatoren Ludwig Peeters en Bart Mannaert. (mph)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Jobs in de regio