De klanten verzamelen stempels op hun kaart. 

De klanten verzamelen stempels op hun kaart. © rr

88 handelaars verdelen 10.000 euro tijdens eindejaarsactie

Wuustwezel -

De handelaars zijn gestart met de zevende eindejaarsactie van Project 2990. De actie loopt tot 2 januari 2022

“Het belangrijkste doel is om de eigen inwoners en mensen van buiten de gemeente hun eindejaarsaankopen bij de deelnemende handelszaken in de gemeente Wuustwezel te laten doen”, zegt schepen van Lokale Economie Sus Vissers (CD&V).

88 deelnemende winkels en zelfstandigen zetten hun beste beentje voor om hun klanten met de glimlach te bedienen. Winkelende klanten krijgen in de maand december per aankoop van 10 euro een stempel op de stempelkaart en kunnen bij afgifte van een volle stempelkaart een mooie prijs winnen. Met medewerking van de gemeente wordt er een mooie prijzenpot voorzien van 10.000 euro te verdelen over 203 winnaars. De eerste, tweede en derde prijs bedraagt respectievelijk 2500, 1000 en 500 euro in aankoopbons van de deelnemende zaken.

“Met deze mooie prijzen proberen we de klanten te verleiden om hun aankopen lokaal te doen en zo het mooie aanbod van handelszaken nog beter te leren kennen. De samenwerking tussen de handelszaken zorgt voor een hele grote dynamiek en de actie leeft enorm bij de bevolking. De deelnemende ondernemers herken je aan de raamsticker.”  (vw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio