Niels Destadsbader kreeg z’n eerste kus van Lize Feryns zus: “Ik vond Mira de mooiste”

Niels Destadsbader (33) houdt zijn privéleven goed afgeschermd, maar in James De Musical vertelt hij openlijk over zijn liefdesleven. Of toch over het begin ervan. De zanger verklapt dat hij als 12-jarige zijn eerste kus kreeg van Mira (32), de zus van actrice Lize Feryn (28).

Eline Debie

“Lize is heel mooi, maar Mira vond ik altijd de mooiste”, zegt Niels donderdag in ‘zijn’ aflevering van James De Musical. Dat schrijft Dag Allemaal. “En dat vind ik nog altijd”, geeft de zanger toe. De appreciatie was wederzijds, want Niels kreeg van Mira zijn allereerste kus, op de dag van zijn twaalfde verjaardag.

“Zij was uitgenodigd op mijn verjaardagsfeestje en bleef net als mijn andere vrienden bij ons op zolder slapen.” Mira kwam, niet toevallig, naast Niels te liggen. “Het licht ging uit en op een bepaald moment voelde ik iemand in mijn nek ademen. Ik draaide mij om om te kijken wat er gebeurde, en opeens voelde ik haar lippen op de mijne. Mira kon ongelooflijk goed kussen.”

Mira is een van de oudere zussen van actrice Lize Feryn. Lize, Mira en Yanne runnen samen het handtassenbedrijf Atelier Feryn .

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Oud-liefje Mira is zelfs aanwezig bij de musicalvoorstelling over Niels’ leven. “Het was een memorabele sleepover”, bevestigt zij vanuit het publiek. De twee werden een koppeltje, maar bij het begin van het nieuwe schooljaar maakte Niels het uit. Hij was verliefd geworden op een ander meisje. Mira bewaarde de brief waarin Niels haar dumpte, de zanger leest er in de aflevering van donderdag een stukje uit voor.

James De Musical, donderdag om 20.35 op Play4.

LEES OOK. RECENSIE. Wij keken naar ‘James De Musical’: waarom zingen wat je ook kan zeggen?