Nieuwe inwoners krijgen nu al een goodiebag met SKW-merchandising. 

Nieuwe inwoners krijgen nu al een goodiebag met SKW-merchandising. © rr

New York en Amsterdam achterna? Sint-Katelijne-Waver lanceert eigen merchandising

Sint-Katelijne-Waver -

De gemeente Sint-Katelijne-Waver gaat eigen merchandising verkopen. Het gaat onder meer om een mok, een fleecedeken of kousen met een verwijzing naar de gemeente op. “Trotse Katelijnenaars kunnen op die manier ambassadeur voor de gemeente worden”, zegt burgemeester Kristof Sels.

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver haalt de mosterd bij enkele wereldsteden. “Je ziet wel eens mensen lopen met een verwijzing naar New York of Amsterdam op hun T-shirt”, vertelt burgemeester Kristof Sels (N-VA). “Natuurlijk kunnen we ons niet vergelijken met deze steden, maar we willen onze inwoners wel de kans geven om te tonen dat ze trots zijn op hun gemeente.”

“Op dit moment geven we al goodiebags aan onze nieuwe inwoners”, klinkt het. “Daarin zitten onder andere een mok, een draagtas en een fleecedeken met een verwijzing naar #SKWleeft. Dat aanbod willen we op korte termijn verder uitbreiden. Nog voor de feestdagen willen we bijvoorbeeld ook champagneglazen en vrolijke kousen aan het assortiment toevoegen. Er komt ook een puzzel van mascotte Skwibus op de markt.”

Wie een trotse inwoner van Sint-Katelijne-Waver kent, weet dus meteen wat te kopen voor onder de kerstboom. “En in het voorjaar willen we nog extra producten lanceren, bijvoorbeeld voor buiten of voor bij het sporten. Het moet altijd gaan om heel praktische producten waar onze inwoners echt iets aan hebben.”

In de loop van de komende dagen wordt bekendgemaakt hoe je de SKW-merchandising kan aankopen. (svds)

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio