Er zijn veertien studieplaatsen beschikbaar in ’t Heilaar in Beerse. 

Er zijn veertien studieplaatsen beschikbaar in ’t Heilaar in Beerse. © MU

Studenten krijgen eigen ruimte in ’t Heilaar

Beerse

Het lokaal bestuur van Beerse reserveert vanaf vrijdag 24 december in het gemeenschapscentrum ’t Heilaar in Beerse in totaal veertien studieplekken.

Studenten die thuis moeilijk of niet kunnen studeren, kunnen van vrijdag 24 december tot en met vrijdag 4 februari terecht in ’t Heilaar. Kandidaten moeten minstens een dag op voorhand hun eigen studieplek reserveren, waarna ze een bevestiging ontvangen. De studieruimte is van 8u tot 21u toegankelijk voor studenten die een bevestiging van hun inschrijving hebben ontvangen.

“Je kan de hele dag over jouw studieplek beschikken. Moet je tussendoor even weg? Geen probleem, jouw plek blijft voor jou de hele dag gereserveerd”, luidt het bij de gemeente Beerse. “Laat wat spullen achter op je plek zodat je tafel niet door iemand anders wordt ingenomen.” De studieplekken zijn uitgerust met WiFi, twee stopcontacten, een werktafel met stoel, goede verlichting en er is ook voldoende verluchting. De studenten krijgen bij hun inschrijving de meest recente coronaverplichtingen in hun mailbox. (bvdl)  

www.beerse.be

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio