Sporthal voor één dag vaccinatiecentrum.  

Sporthal voor één dag vaccinatiecentrum.  © rr

1500 zestigplussers krijgen boosterprik in sporthal Attenhoven

Hoevenen -

Uitgerekend op sinterklaasdag organiseert Vaccovid een eenmalige vaccinatiedag in sporthal Attenhoven in de Kerkstraat in Hoevenen. Ruim vijftienhonderd 60-plussers kregen er hun derde prik.

Sporthal Attenhoven was maandag 6 december voor één dag omgebouwd tot een vaccinatiecentrum. Stabroeks schepen Sarah Demartelaere (N-VA): “Vijftienhonderd 60-plussers die zich op voorhand hadden ingeschreven passeerden maandag het revue. Dat alles zo vlot verliep is mee te danken aan de vele vrijwilligers. 60-plussers die moeilijk te been waren, konden via een verkorte route heel snel worden gevaccineerd. Maar aanschuiven was nooit aan de orde van de dag”, geeft de Stabroekse schepen nog mee.

Het ging in Hoevenen wel degelijk om een eenmalig gebeuren. “Klopt’, beaamt schepen Demartelaere. “Gezien het succes in Hoevenen, neem ik aan dat deze manier van werken ook wordt uitgerold in de andere gemeenten. Omdat het op maandag ook sinterklaasdag was, werden al onze vrijwilligers getrakteerd om een attentie van de goedheiligman.” (evdw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio