Juffen vermomd als Zwarte Piet dringen het pakjesmagazijn van de sint binnen, directeur Wim Mertens is boos. 

Juffen vermomd als Zwarte Piet dringen het pakjesmagazijn van de sint binnen, directeur Wim Mertens is boos. © RR

Vermomde juffen breken in pakjesmagazijn in, leerlingen blijven met lege schoen achter

Brecht -

Geen geschenkjes voor de kinderen van vrije basisschool Sint-Michiel vanochtend. Deze zaten opgesloten in een kluis in het pakjesmagazijn. Juffen vermomd als Zwarte Piet waren daar binnengebroken en dat stemde Sinterklaas niet blij. De kinderen genoten wel van film met popcorn.

Groot was de verbazing bij de leerlingen van de Sint-Michielsschool vanochtend toen bleek dat Sinterklaas de school voorbij was gereden. Waren ze dan toch stout geweest? Dat bleek gelukkig niet het geval.

Dit kon echter niet gezegd worden van twee juffen die door de politie persoonlijk aan de schoolpoort werden afgezet. Zij hadden zich verkleed als Zwart Piet en waren het pakjesmagazijn van Sinterklaas binnengedrongen, op zoek naar de pakjes van de school.

Film en popcorn op de verjaardag van Sinterklaas in de Sint-Michielschool.

Film en popcorn op de verjaardag van Sinterklaas in de Sint-Michielschool. © RR

Die lagen echter opgesloten in een kluis, maar de juffen werden wel op heterdaad betrapt. De kinderen slaagden er via verschillende opdrachten dan toch in om de code te kraken om de kluis te openen. Daarna genoten ze welverdiend van lekkere popcorn en een leuke film.

De juffen moeten nu bij de directeur een straf afwerken en de sint beloofde om vannacht alsnog in de school langs te komen.

 (ella)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio