© Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Mijn grote droom is meespelen in een grote musicalproductie”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Lise Mous (19)

“Zingen is mijn grote passie. Ik zing in een koor en in een band. Ik zing heel erg veel. In het koor mag iedereen kiezen wat we zingen, zowel oude als nieuwe liedjes zingen we samen. Ik houd vooral van musicals. Zowel ze spelen als gaan kijken. Ik heb al in een paar kleine musicals meegespeeld, maar heel veel stelt dat nog niet veel voor. De grote droom is om in een grote productie mee te spelen. Ik wil ook heel graag eens naar New York gaan om naar Broadway te gaan kijken. ”   

“Ik studeer leerkracht Geschiedenis en Engels, maar wil veel liever musicalstudies gaan doen. Of zang en dans nog combineren, dat kan ook. Ik heb het al helemaal uitgezocht. Wat gek is, is dat ik altijd wel heel zenuwachtig ben als ik op een podium moet staan. Ik sta niet zo graag voor veel mensen, maar na een tijdje vallen die zenuwen wel weg.”

“Ik kom net van een stagegesprek. Daarom zie ik er zo neutraal uit. Ik kleur mijn haar normaal altijd in felle kleuren, maar voor het gesprek hou ik het liever subtieler. Mijn mama is niet altijd een grote fan van mijn stijl.”

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio