© rr

Magazine ‘We houden van Lier’ promoot handelaars en jij kunt er aankoopbonnen mee winnen

Lier, Nijlen, Ranst -

In Lier, Nijlen en Ranst valt deze week het winkelmagazine We houden van Lier in de brievenbus. Met dit boekje zet de stad de handelaars in de kijker.

“We houden van Lier, want genieten in Lier kan elke dag. Al winkelend in ons authentiek gezellig stadscentrum. Erna (of tussendoor) keuvelen bij een kopje koffie of neerstrijken bij een glaasje wijn met diner of online lokaal winkelen en afsluiten met heerlijke Lierse takeaway. Lier heeft het allemaal. Van het perfecte cadeau voor onder de kerstboom tot de mooiste outfit voor tijdens de feestdagen en de gezelligste plekjes om te eten en drinken”, promoot schepen van Economie Rik Verwaest (N-VA) zijn stad.

“Met dit boekje zetten we onze handelaars in een mooie portretreeks in de kijker. Enkelen van hen kun je nog beter leren kennen in een reeks filmpjes. Aan de hand van zeven foto’s die voor hen een speciale betekenis hebben, vertellen ze je iets meer over zichzelf en hun zaak. Benieuwd? Scan dan de QR-code bij hun foto.”

 

 © rr

“Als extraatje kun je in het magazine nog deelnemen aan een leuke eindejaarswedstrijd en kans maken op een van de tien centrumbonpakketten ter waarde van 100 euro of een van de dertig doosjes schapenkoppralines”, zegt Verwaest.

De stad Lier 41.000 exemplaren van het winkelmagazine drukken. Wie geen exemplaar ontvangt, kan het magazine gratis afhalen bij de handelaars en de stadsdiensten.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio