Radio Oorwoud geeft op 11 december een concert in het Ekers Hof. 

Radio Oorwoud geeft op 11 december een concert in het Ekers Hof. ©  rr

WinterWakker in Ekeren past programma aan

Ekeren -

Geen kerstmarkt of optreden van de C-koren dezer dagen in Ekeren, maar ondanks de verstrengde coronamaatregelen biedt Winterwakker vanaf 9 december nog steeds een mooi programma aan.

De WinterWakker-activiteiten die werden behouden, verlopen veelal in gewijzigde vorm: voor alle bijeenkomsten is een Covid Safe Ticket nodig en het mondkapje verplicht. Anders dan zaterdag in de Citta-bijlage van de krant vermeld stond, trapt WinterWakker op 9 december op het Kristus-Koningplein om 20u af met Passa Il Tempo, een magisch staaltje vuurtheater door Sprookjes Enzo. In het Ekers Hof vinden op 11 december twee concerten plaats: om 14u speelt Radio Oorwoud er liedjes voor jonge oortjes, The Covrettes spelen tussen 16 en 18u sfeervolle 50’s swing. Op de speelplaats OLV Lourdesinstituut spelen Marsmannen met Honger zaterdag ook tussen 13 en 18u zelfgemaakte en eeuwenoude kinderliedjes.

In natuurgebied de Oude Landen nemen de Brokkenmakers je op 11 en 12 december op sleeptouw voor een theatrale wandeling. De wandeling start ter hoogte van het OLV van Lourdesinstituut in de Alfons Jeurissenstraat.

Met tal van optredens, zoals een monoloog van Annemarie Picard (16/12) of een concert van Lilianne Saint-Pierre (20/1), loopt Winterwakker nog door tot 20 januari op diverse locaties in Ekeren. (id)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio