Triagepost is naar Willebroek verhuisd. 

Triagepost is naar Willebroek verhuisd. © RR

Verhuis triagepost is bij velen niet geweten

Reet, Willebroek -

Bij AZ Rivierenland merken ze dat heel wat mogelijk met Covid-19 besmette patiënten in deze regio nog weten dat het testcentrum van aan de kliniek aan de ’s Herenbaan in Reet (Rumst) naar Willebroek is verhuisd.

 

Sinds begin deze maand zijn de triageposten in Reet (Rumst) en Bornem samengevoegd op 1 nieuwe locatie, naast de vroegere spoeddienst van AZ Rivierenland campus Willebroek. De directie maakt nogmaals bekend dat inwoners van de Rupelstreek en Aartselaar net als uit Klein Brabant en Vaartland voor een PCR-test naar de Tisseltsesteenweg 27 in Willebroek moeten.

“De triagepost ligt aan de achterzijde ziekenhuis AZ Rivierenland campus Willebroek”, zegt woordvoerder Sofie Vermeulen. “Bij een hoog risico is dit via de corona app of de huisarts gratis. Personen die naar het buitenland reizen en hiervoor een attest nodig hebben betalen €50 via Bancontact.

Het triagecentrum is alle dagen open van 08.30u tot 12.30u en van 14.00u tot 18.00u. Een afspraak maken kan telefonisch (052 25 80 25) of via de website www.medina.be.  (jw)

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio