Politie kreeg op korte tijd verschillende klachten over het dealen van drugs voor een café in de Houwerstraat.

 Politie kreeg op korte tijd verschillende klachten over het dealen van drugs voor een café in de Houwerstraat.© Google Street View

Politie betrapt dealers op heterdaad: “Een van hen had een mes op zak”

Antwerpen -

De politie heeft vrijdag twee dealers (29 en 31) betrapt tijdens het verkopen van drugs voor een café in de Houwerstraat in Antwerpen. Een van hen had een mes op zak. De drugs en het wapen werden in beslag genomen.

nelo

Op korte tijd kreeg het wijkteam van de atheneumbuurt verschillende klachten binnen over het dealen van drugs voor een café in de Houwerstraat. “Tijdens een toezicht vrijdag kreeg het team twee verdachten in beeld die de ene na de andere klant van drugs voorzag”, zegt Willem Migom van politie Antwerpen. De twee werden gearresteerd.

“Een van hen had een mes op zak. De drugs en het wapen werden in beslag genomen. De verdachten van 29 en 31 jaar werden gedagvaard en zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden”, zegt Migom.

25-jarige dealer gevat op het Kiel

Ook op het Kiel heeft de politie donderdag een vermoedelijke dealer kunnen arresteren. “Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Zuid had informatie gekregen over iemand die drugs verkocht aan de Sint-Bernardsesteenweg. Al vrij snel na aanvang van het toezicht kwam de verdachte al opdagen voor een drugstransactie. De 25-jarige is gearresteerd en werd aangehouden door de onderzoeksrechter. De drugs die hij op zak had, zijn in beslag genomen”, aldus Migom.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio