©  Ris Boutique

Ris Boutique breidt uit en neemt Browchitect en VM Motors mee

Zwijndrecht -

Iris Caubergh begon vier jaar geleden een kleine kledingzaak in Linkeroever, maar vanaf nu kan je Ris Boutique terugvinden aan de Pastoor Coplaan in Zwijndrecht. Naast de kledingwinkel biedt het pand ook ruimte aan schoonheidsinstituut Browchitect en autogarage VM Motors.

sdb

Iris Caubergh (31) en haar man Gunther van Mele (42) hebben er een drukke maand opzitten. Na twee maanden aan renovatiewerken en een verhuis van Linkeroever naar Zwijndrecht, kon Iris afgelopen week het vierjarig bestaan van Ris Boutique vieren. “Ik ben heel blij met wat we met het pand gedaan hebben”, zegt Iris. “Mijn man heeft nu zijn eigen garage achter mijn winkel en Lore Borremans (32), met wie ik al jaren samenwerk, heeft haar eigen studio op de eerste verdieping. Het is fijn om alles eindelijk onder één dak te hebben.”

Persoonlijke beleving

Naast haar administratieve taken als zaakvoerder, vliegt Iris regelmatig naar Italië om zelf alle kledingstukken te selecteren die in haar winkel zullen verschijnen. “Dat kost veel moeite, zeker omdat er zo veel aanbod is. Je moet niet alleen kijken welke outfits bij elkaar passen, maar dat je ook de juiste maten besteld en voor verschillende stijlen gaat. Ik koop soms items in tien kleuren aan, maar enkel zwart blijkt dan de favoriet te zijn.”

In tegenstelling tot andere grote kledingwinkels probeert Ris Boutique samen met Browchitect een gepersonaliseerde shopbeleving te creëren. “Het gebeurt vaak dat klanten aan de deur blijven staan en zeggen: ‘Iris, ik moet straks naar een trouwfeest, kan je een outfit voor me samenstellen met dit budget?’ Dan zet ik muziek op, nemen we er wat eten en drinken bij en gaan meteen aan de slag. Na afloop loopt iedereen buiten met een prachtige outfit. Het doet ons altijd zo’n plezier om onze klanten zo beter te leren kennen.”

De ‘brow’ studio van Lore, met ruimte voor een pop-upwinkel. 

De ‘brow’ studio van Lore, met ruimte voor een pop-upwinkel. ©  Ris Boutique

“Klanten blijven soms aan de deur staan, om dan aan mij te vragen of ik ze kan aankleden van top tot teen”, lacht Iris. 

“Klanten blijven soms aan de deur staan, om dan aan mij te vragen of ik ze kan aankleden van top tot teen”, lacht Iris. ©  Ris Boutique

Ris Boutique, Pastoor Coplaan 140, Zwijndrecht

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio