De Antwerpse politie ontdekte vrijdagavond een illegaal café in een winkel aan de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen.. 

De Antwerpse politie ontdekte vrijdagavond een illegaal café in een winkel aan de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen.. © rr

Politie ontdekt illegaal café onder winkel in Antwerpen

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft vrijdagavond een illegaal café ontdekt in een winkel aan de Lange Beeldekensstraat in Antwerpen. De politie kreeg verschillende meldingen van overlast aan de winkel. Bij aankomst bleek dat de kelder volledig was ingericht als café.

nelo

Het wijkteam van de Atheneumwijk hield vrijdagavond toezicht ter hoogte van een winkel in de Lange Beeldekensstraat. Aanleiding voor het toezicht waren verschillende meldingen van overlast en vechtpartijen ter hoogte van de winkel.

“Hoewel de rolluiken van de winkel gesloten waren en de deur was afgeplakt, waren er wel mensen aanwezig in de ‘winkel”, vertelt politiewoordvoerder Willem Migom. “Ze waren allemaal alcohol aan het drinken en enkelen waren aan het roken.”

“Tijdens de rondgang door de inspecteurs kwam een man uit een luik gekropen dat toegang bleek te geven naar de kelder. Die bleek volledig ingericht als café, waar nog eens drie klanten werden aangetroffen”, zegt Migom.

Gezien de veelheid aan inbreuken die werden aangetroffen in de ‘winkel’ werd deze in opdracht van de magistraat verzegeld.


 

 © rr


 

 © rr

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio