Nainggolan start, Shankland in de spits bij Beerschot: ontdek hier de opstellingen

Nog even de burenstrijd tussen Beerschot en Antwerp kan helemaal losbarsten in het Olympisch Stadion. Deze 22 gladiatoren worden door trainers Javier Torrente en Brian Priske de wei ingestuurd. Zij bepalen of ’t Stad straks paars of rood kleurt.

havg

VOLG DE DERBY -EN ALLES IN DE AANLOOP- HIER LIVE

Beerschot: ervaring en stijl op het middenveld

Met Joren Dom en Tom Pietermaat staan er twee Mannekes op het veld die weten hoe het is om een stadsderby te spelen. Ze spelen in steun van Moisés Caicedo en het aanvallende trio Holzhauser-Vaca-Shankland. Geen wijzigingen dus bij de thuisploeg in vergelijking met de vorige competitiewedstrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Antwerp: Radja start

Dan toch: Radja Nainggolan staat van bij de aftrap op het veld tijdens de stadsderby. Vorige zondag viel hij al na een paar minuten uit met een hamstringsblessure. Voorin rekent Priske op de tandem Samatta - Frey. De topschutter van de competitie zit al aan vijftien treffers dit seizoen. Samatta was betrokken bij drie goals in zijn laatste drie wedstrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners