Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Verdacht koppel blijken winkeldieven te zijn: “Voor 300 euro aan gestolen spullen gerecupereerd”

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft vrijdag een verdacht koppel (28 en 46) betrapt met een grote tas vol gestolen cosmeticaproducten en kledij. In totaal werd voor 300 euro aan gestolen spullen gerecupereerd.

nelo

Het team winkeldiefstallen van de regio West merkte vrijdagmiddag een verdacht koppel op ter hoogte van de Wapper op de Meir. “Gezien hun verdachte gedrag hielden de inspecteur de twee in de gaten”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom.

Toen ze gingen zitten in een fastfoodrestaurant, ging de man meteen richting toiletten met een grote tas. “De inspecteurs volgden de man en betrapten hem terwijl hij bezig was met het verwijderen van labels en verpakkingen van cosmeticaproducten. De tas van de man bleek uitgerust met een verborgen compartiment om alarmsystemen van winkels te omzeilen.” Hij had ook een kniptang op zak.

Ook de vrouw werd gecontroleerd en bleek gestolen kledij in haar tas te hebben. “In totaal werd voor zo‘n 300 euro aan gestolen spullen gerecupereerd. Het duo (46 en 28) werd zaterdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter”, aldus Migom.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio