Nieuw K3’tje Julia ziet eerste optredens in het water vallen: “Ik heb eventjes gehuild”

Antwerpen -

Geen Studio 100 Rewind Party of Sinterklaasshow in het Sportpaleis, dat betekent ook geen eerste optreden voor nieuw K3’tje Julia. “Ik heb deze week heel hard gewerkt en had het gevoel dat ik er klaar voor was. Maar ja, er komen nog veel optredens.”

Eline Debie

Wanneer we K3 aan de telefoon krijgen, zitten ze al twee uur onderuitgezakt in de zetel. “We balen heel hard”, zegt Marthe, die vandaag eindelijk uit quarantaine mocht. “Het is echt jammer”, vult Julia aan. “We hebben de laatste dagen zo hard gerepeteerd. Ik moest in een hoog tempo alle dansjes en nummers erin knallen. Vandaag had ik het gevoel dat ik er echt klaar voor was. Ik had zo veel zin om dit eindelijk te doen. Toen we hoorden dat het niet doorging, heb ik eventjes gehuild. Dat eerste optreden op de Rewind Party werd tijdens de wedstrijd altijd gezien als hét hoogtepunt. Ach ja, dan wordt iets anders maar m’n eerste hoogtepunt.”

Wanneer de nieuwe K3 dan wel voor het eerst optreedt voor een groot publiek, is moeilijk te zeggen. “Maar in januari beginnen we sowieso te repeteren voor onze tour, die in maart van start gaat”, vertelt Hanne. “Dat zal onze allereerste show met Julia zijn. En morgen doen we de Sinterklaasshow, zonder publiek welteverstaan. Die wordt opgenomen, en zondag en maandag uitgezonden. Het is dus niet zo dat alles in duigen valt. Maar het is toch niet hetzelfde om ‘Hallo, Sportpaleis!’ te roepen naar een lege zaal.”

Hanne, Marthe en Julia blijven positief: afgelaste optredens betekent extra quality time samen. “Het is de eerste keer sinds de finale dat we nog eens met z’n drieën zijn”, vertelt Hanne. Marthe zat deze week haar quarantaine uit en Julia was druk in de weer met opnames voor het album en zang- en danslessen. “We kunnen de vrijgekomen tijd wel gebruiken om wat bij te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Stiekem vinden we ’t misschien niet héél erg (lacht).”

LEES OOK. Is Julia klaar voor haar K3-debuut in het Sportpaleis en de waanzin die haar wacht? “Een slechte dag kan je je niet permitteren”

LEES OOK. Kijker hoort hint in Gerts laatste woorden in ‘K2 zoekt K3’-finale: “Sneaky Gert”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio