Schotenaren kunnen de komende dagen hun voordeel doen door naar hartenlust te scheuren. 

Schotenaren kunnen de komende dagen hun voordeel doen door naar hartenlust te scheuren. © JAA

Lokale handelaars pakken uit met opvallende actie: Schoten Scheurt

Schoten -

Handelaarsvereniging Geniet van Schoten pakt in deze digitale tijden uit met een opvallend initiatief op papier. In de jongste editie van het huis-aan-huisblad Bode Van Schoten staat liefst 96 bonnen waarmee je in evenveel handelszaken in de gemeente voordelig aankopen kan doen of geschenken kan winnen.

 

 © RR

Na Schoten Schol is er nu dus ook Schoten Scheurt. “In de Bode Van Schoten, die deze week in alle brievenbussen valt, zitten voor meer dan 1000 euro aan geschenken”, vertelt Nathalie Biermans, medezaakvoerster van Bode Van Schoten en bestuurslid van Geniet van Schoten. “Verspreid over twaalf bladzijden vind je van elke winkel wel een fijne tegemoetkoming. We hebben een overvloed aan mooie kortingen en kleine geschenken verzameld, die afgehaald of verzilverd kunnen worden bij de zaak die ze wegschenkt.”

Zo pakt De Riddershoeve uit met een gratis portie stoofvlees. Cremerie Dina geeft een extra bol roomijs weg. In Ciconia staat een glas cava te wachten voor de Schotense bonnenman of -vrouw. Boetiek Imagin geeft in ruil voor de uitgescheurde bon 10% korting. In het aanbod valt de grote variatie op: zowel qua soort winkel als de geografische spreiding. Van apotheek Carpentier tot juwelier Schenkels, die een kleinood met diamant verloot ter waarde van liefst 563 euro. En van de Villerslei tot de wijk Deuzeld. Zowat heel ondernemend Schoten is aanwezig in de bonnenbijlage.

Genietbon

De Genietbonnen zijn beschikbaar voor de feestdagen.

De Genietbonnen zijn beschikbaar voor de feestdagen. © rr

“Onze vereniging lanceert meteen haar eigen genietbon”, brengt Geniet Van Schoten-voorzitter Silke De Backer nog een initiatief onder de aandacht. “Met zo’n bon kan je terecht bij alle lokale handelaars. We hebben ze met een waarde van 10, 25 en 50 euro. Wie enkele vragen juist oplost over onze campagne Schoten Scheurt in Bode Van Schoten, maakt kans om een Genietbon te winnen. Deelnemen kan tot 15 december. Onze Genietbons zijn voortaan te koop bij Scalini, Q8 Villerslei en in het gemeentehuis. Je kan ze ook online bestellen op onze website.” (jaa)

Website Geniet Van Schoten

Vastgoed

Jobs in de regio