Aan het hoekgebouw in de Kloosterstraat-Voogdijstraat wordt een stelling geplaatst. 

Aan het hoekgebouw in de Kloosterstraat-Voogdijstraat wordt een stelling geplaatst. © RR

Fase 2 afbraakwerken Kloosterstraat-Voogdijstraat gestart

Mol -

De tweede fase van de afbraakwerken op het kruispunt Kloosterstraat-Voogdijstraat in Mol is afgelopen vrijdag gestart. Er wordt een stelling geplaatst over de volledige lengte van het hoekgebouw.

Op het kruispunt van de Kloosterstraat en de Voogdijstraat worden sinds maandag 15 november vijf oude winkelpanden afgebroken. De werken gebeuren volledig vanop eigen terrein, waardoor de impact op het doorgaand verkeer minimaal is.

Ondertussen is de tweede fase van de afbraakwerken gestart met de plaatsing van een stelling ter hoogte van de Voogdijstraat. De stelling loopt over de hele lengte van het hoekgebouw, voetgangers kunnen er steeds onderdoor wandelen. Ze blijft ook tot eind januari staan. Ook de stelling in de Kloosterstraat blijft nog staan.

De afbraakwerken van de vijf handelspanden passen in een groots bouwproject waarbij 24 appartementen in de Voogdijstraat en de Kloosterstraat worden gerealiseerd. Op het volledige gelijkvloers is opnieuw handelsruimte voorzien. Parkeren gebeurt in een ondergrondse parkeergarage. (mto)

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio